Groepsreis

Wat leuk dat je overweegt bij ons te boeken! mijnGROEPSREIS heeft enorm veel ervaring in het organiseren van de gaafste wintersportreizen en wilt dit graag met je delen. Met de kennis die we bezitten weten we zeker dat het een onvergetelijke ervaring zal worden. Met de organisatie van de meest spectaculaire evenementen weet mijnGROEPSREIS hoe je een feestje moet bouwen in de Alpen!


mijnGROEPSREIS gaat met veel enthousiasme graag met jou aan de slag om een onvergetelijke wintersportvakantie samen te stellen, volledig afgestemd op jullie voorkeuren en wensen. Nog niet bekend met het organiseren van een groepsreis? Wij helpen je graag een handje op weg!


Stap 1 Offerte aanvragen


Geef via het offerte aanvraag formulier aan met hoeveel personen jullie de groepsreis denken te gaan maken, wat de geschiktste reisdatum gaat zijn, wat het budget per persoon is en uiteraard horen wij graag jullie overige voorkeuren en wensen


Stap 2 Vrijblijvende voorstellen


Nadat de offerteaanvraag geplaatst is zullen wij binnen enkele dagen contact met je opnemen om de complete reis door te spreken. Op deze manier krijgt mijnGROEPSREIS een nóg beter beeld bij jullie gewenste groepsreis. Op basis van dit gesprek zullen er verschillende vrijblijvende voorstellen gemaakt worden. De keuze is reuze!


Stap 3 Inschrijvingen


Yes! De keuze is gemaakt. Er kan nu nagedacht worden over de promotie van je groepsreis en uiteraard niet te vergeten; het werven van deelnemers! mijnGROEPSREIS draagt er zorg voor dat er een persoonlijke link naar jullie verstuurd word waar de deelnemers zich individueel kunnen inschrijven.


Stap 4 Flexibiliteit


Tijdens het proces van inschrijven zullen wij regelmatig contact met je opnemen om te kijken hoe de inschrijvingen verlopen. Dit doen we om de flexibiliteit van onze service te verhogen. Tevens is het ook mogelijk voor de hoofdboeker om de inschrijvingen op de voet te volgen middels een aparte hoofdboekerspagina!


Stap 5 Afronding


Ongeveer een week voor vertrek zullen alle reisbescheiden per mail gestuurd worden. Er zal altijd telefonisch contact opgenomen worden om te controleren of je alles ontvangen hebt, of er nog vragen zijn én om het allerbelangrijkste van álles aan jullie mee te geven, namelijk: GENIET!