€357Boeken

Alpe d' HuZes

Alpe d'Huez

Alpe d'Huez staat bekend als finishplaats van tour etappes en natuurlijk de Nederlandse berg, maar het is toch allereerst en vooral een wintersportbestemming. Het dorp heeft een overzichtelijk centrum en kan ongeveer 20.000 wintersporters onderdak bieden. De leuke winkels, restaurants, bars en terrasjes zorgen voor een gezellige sfeer en een gezellige après-ski. Alpe d'Huez biedt met zijn 250 kilometer aan pistes een echte uitdagingen. Zo heeft Alpe d'Huez de langste zwarte afdaling van de wereld met maarliefst 16 kilometer. Met velen blauwe, zwarte en rode pistes is Alpe d'Huez een mooie bestemming voor iedereen.

Algemeen

Een ideale vakantie locatie, de charmes van Alpe d'Huez en het nieuwe residences le Cristal de l'Alpe zijn factoren voor een geweldige vakantie.

Le Cristal de l'Alpe is gevestigd in een van de grootste skigebieden van Frankrijk in de winter en in de zomer kun je er vele andere activiteiten doen is wielrennen. Dit verblijft heeft 4 sterren en bied je high class service. Met alle comfort van dit verblijf kun je heerlijk relaxen na een lange middag in de bergen. Je kunt namelijk kiezen voor binnen zwembaden, sauna's, hammam, jacuzzi en fitness kamer. Ook kun je helemaal tot rust komen met een heerlijke massage.

Afstand tot centrum circa 100 meter
Afstand tot skipiste circa 200 meter
Afstand tot skilift circa 50 meter
Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 20 meter

Algemeen

Clubhotel La Belle Aurore is een hotel met erg gastvrij personeel. Erg vriendelijk en behulpzaam. Eenvoudige kamers maar met comfortabele bedden. La Belle Aurore ligt op een mooie locatie in het centrum van het gezellige L'Alpe d'Huez.

ligging & omgeving

winkels in de buurt
buiten zwembad ca. 200 meter
bars ca.250 meter
restaurants ca. 300 meter afstand

Algemeen

Vallee Blanche is een erg populair hotel. Dat komt doordat het hotel centraal gelegen is in Alpe d'Huez, en een sneeuwbal worp we is van de skiliften. Dit hotel heeft comfortabele accomodaties, de meeste kamers hebben een balkon met een prachtig uitzicht. ook heeft het hotel een sauna en is er WiFi beschikbaar door heel het hotel.

ligging & omgeving

in het midden van Alpe d'Huez. Dichtbij the skipistes en de lift
winkels dicht bij.
Bar en restaurant in de buurt.

Afstand, reisduur, tol & tips
Afstand vanaf Utrecht
1062 km
Snelweg
985 km
Tijd
ca. 11.30 uur
Tolkosten
ca. € 43.00
Reistips
Lyon, vanaf Lyon is het 2 uur rijden naar Alpe d'Huez

Kortlopende Reisverzekering

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking.

Meer informatie over de Kortlopende Reisverzekering, klik op de volgende link: verzekeringen

Kortlopende Annuleringsverzekering

Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

Meer informatie over onze Annuleringsverzekering klik op volgende link: verzekeringen


Premieoverzicht

Verzekering
Pakket
Kosten
Voorbeeld
Kortlopende Reisverzekering
Europadekking B+ wintersportdekking
€3.10 per persoon p/d
9-daagse wintersport (za-zo) €27.90 per persoon
...
...
...
...
Kortlopende Annuleringsverzekering
Dubbel-Zeker
6% van de totale reis- en/of huursom + 21% assurantiebelasting
Reissom €300 Annuleringsverzekering €18 + Assurantiebelasting €3.78
...
...
...
...
Poliskosten
€4.50 per polis
€4.50
Totaal
Totale kosten €54.18 bij boeking reis- en annuleringsverzekering
Pakketkeuze